Çrregullime

Njihuni me çrregullimet si: ankthi, paniku, depresioni, fobitë, ç.bipolare, ç. obsesiv-kompulsiv. Cilët janë shkaktarët e problemeve mendore, identifikimi dhe ecuria e problemit, emocionet dhe përballimi i tyre, gjendjet shpirtërore dhe tensioni nervor, kurimi i çrregullimeve. 

Lexoni artikujt më poshtë...