Natyra

Natyra dhe njeriu. Bimët medicinale. Të qenit afër me natyrën. Bimët dhe kafshët. Vende magjike dhe përrallore për tu vizituar. Stinët. Energjia e maleve. Vende lokale dhe internacionale që njerëzit gjejnë veten dhe shërohen. Shplodhje në natyrë. Bujtina cilësore, vende ku të bëni piknik dhe kaloni një fundjavë të këndshme. Deti, pyjet, malet…

Lexoni artikujt më poshtë...