Çrregullimi Bipolar

Në këtë çrregullim marrin pjesë gjenet, struktura e trurit, traumat e kaluara, kimia e trurit, substancat e përdorura të cilat sjellin një konfuzion në gjendjen shpirtërore. Barnat dhe terapitë kanë bërë progres në kurimin e kësaj sëmundje.

Lexoni artikujt më poshtë...