Thënie

Thënie motivuese nga personalitete të rëndësishme në botë. Thënie profetike, biblike, kuranore. Thënie filozofike, artistike dhe analiza e këtyre fjalive të mrekullueshme. Pse ato mbartin aq kuptim si dhe kur duhet ti përdorim. Pse janë thënë ashtu?