Teknologji

Teknologjia dhe mjekësia. Njohuritë shkencore në shërimin e sëmundjeve te njerëzit, kafshët, bimët. Machine & deep learning, neural network, robotika, inteligjenca artificiale(ai), programimi dhe zhvillimet e reja në hardware. Teknologjia dhe filozofia e app, impakti sociologjik. Ndikimi psikologjik dhe varësia nga rrjetet sociale. Libra, kuriozitete dhe sugjerime. Suksesi në biznes nga inovacionet.