Çrregullimi Obsesiv-Kompulsiv

Mendime të padëshiruara. Imazhe të ndryshme. Obsesione të përsëritura. Kompulsione. Si të njohim këtë çrregullim. Pse kam këto mendime dhe shqetësime ekstreme? Si të jem i/e qetë nga këto tortura mendimesh?

Lexoni artikujt më poshtë...