Sëmundje të tjera

Të njohim trupin tonë nga shenjat klinike të sëmundjeve. Parandalimi, diagnostikimi, simptomat, ecuria dhe kurimi. Trajtimi historik i tyre dhe terapitë e ndryshme shëruese për tumoret, problemet me zemrën, me mushkëritë, me veshkat, infeksionet, viruset, mungesat e vitaminave, diabeti, tirodidet etj..