Episode Pacientësh

Çrregullimet e shëndetit mendor prekin të gjithë njerëzit pa përjashtim. Ndjesitë variojnë te pacientët në varësi të shumë faktorëve, por simptomat janë të njejta. Shëndeti mendor nuk ka stigma dhe këtu do të gjeni raste të trajtimit të pacientëve.