Seksi

Çrregullimet seksuale: disfunksionet, mazokizmi, parafilitë etj..Si ndikon truri në marëdhëniet seksuale. Tema si: Problemet në çift. Dëshirat e aktiviteti seksual. Libido. Varësia ndaj seksit. Masturbimi. Si, pse dhe kur seksi është i shëndetshëm?