Drogërat

Substancat, janë një problem i shumë shoqërive në botë. Për individin i cili i ka përdorur ndjesia pa to është një gjendje boshi dhe herë ferri vetë. Çfarë i shkaktojnë trupit tonë? Llojet dhe ndjesitë, abuzimet me to. Si truri jonë afektohet dhe si mund të trajtohemi nga varësia e drogërave.

Lexoni artikujt më poshtë...