Personalitete

Personalitete të ndryshme në botë. Karakteristikat e tipologjisë së tyre. Elemente të rëndësishme të sjelljes, shëndeti mendor që ata kanë patur. Vështirësitë në jetë dhe sisteme të ndryshme politike. Veprat e suksesshme që ata kanë krijuar dhe kushtet krijuese. Politikanë, artistë, shkencëtarë dhe figura historike.