Libra

Kur ju lexoni ju qetësoheni dhe ndihmoni trurin tuaj të zhvillohet. Mësoni mbi titujt e rinj të librave. Për një jetë pa stres dhe si të rrisni motivimin. Libra psikologjik, filozofik dhe artistik. Analiza të veprave të shkrimtarëve të mëdhenj. Si librat ndihmojnë të kuptojmë emocionet, gjendjen, psikikën dhe brendinë tonë.