Depresioni

Ndoshta ju nuk po e kuptoni gjendjen tuaj shpirtërore apo dhe shenjat që lidhen me sëmundjen tuaj. Depresioni bën pjesë te çrregullimet e humorit dhe përfshin gjithë trupin tuaj, më shumë se mendimet, trishtimin apo boshësinë. Por, ju mund ta kapërceni atë e të ringriheni shpirtërisht.