Psikologji

Psikologjia dhe kurat që përdoren në trajtimin e sëmundjeve të lidhura me shëndetin mendor. Rekomandimet dhe trajtimet psikoteraupetike. Psikoterapi, Terapia konjitive e sjelljes (CBT terapi), terapia psikodinamike, hipnoza, terapia ne çifte, ABA terapi, Adlerian, fokusimi emocional , meditimi etj.. Mësoni për emocionet dhe vështirësitë në të menduar. Autizmi. Stresi, ankthi, depresioni.

Lexoni artikujt më poshtë...