Paniku

Ataku apo sulmi i panikut është një situatë e vështirë. Ai zgjat pak minuta por me pasoja në shëndet, herë ngatërrohet me problemet e zemrës, frymëmarrjes etj.. Si ndodh një sulm paniku dhe si mund ta qetësojmë veten? Si trajohet, a është një çrregullim dhe si mund të shpëtojmë prej panikut.